Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 07:00 - Ако Левски бе жив днес
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 936 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 240 депутата, премиер, министри, президент, политици и цяла армия партийни мишки „отбелязаха“ смъртта на Левски днес и благодаряха на ум, че не се е родил по наше време.

Ако Левски бе жив днес, Борисов щеше да го обяви за враг на стабилността и да обяснява каква свобода на словото има, каква борба с корупцията и контрабандата, какъв ръст на икономиката и доходите и да обвинява Левски, че иска да срине всичко това и да върне Орешарски.
Ако Левски бе жив днес, Пеевски щеше да го залива с помия от свинските си кенефи с обвинения, че е платен от Цветан Василев и е наемник на олигархията.
Ако Левски бе жив днес, Цацаров щеше да му повдигне обвинения за „противодържавна дейност“ и тероризъм, както и за заговор за убийството на Пеевски.
Ако Левски бе жив днес, няколко десетки хиляди партийни мишки, калинки и пудели щяха да го дебят по села и паланки, да пишат доноси срещу него и да го предадат на правосъдието. Щото „тоя за къв се мисли…“
Ако Левски бе жив днес, президента Радев щеше да го викне на среща в президентството и да прати съветника си да се срещне с него. Щото ПР-ите така са казали, а всичко е ПР.
Ако Левски бе жив днес, щеше да избие цалата тази пасмина , или поне колкото успее. Без приказки. Без угризения.
Слава Богу, че те няма Апостоле, за да ни гледаш срама. Да гледаш как ‘ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“ се е превърнала в кочина, в която свинете мачкат и грабят народа, за който даде живота си. Да гледаш пустите села, празните училища и пълните офшорни сметки на политиците ни.
И ни прости, ако можеш. И ни дай сили, на тези , които сме останали и не сме се предали, да продължим битката за род и Родина, за справедливост и възмездие.
Поклон пред паметта и делото на Апостола.

Георги Борисов Георгиев БОЕЦ

image



Гласувай:
2



1. krumbelosvet - Невъзможно
20.02.2018 10:05
Невъзможно е Левски да се роди днес, защото "времето е в нас и ние сме във времето", и извън СВОЕТО време, Левски няма да е Левски. Не знам, много ли е редно да говорим от името на Левски. Май не е.
Във всяка ЗАВЛАДЯНА ОТ ЧУЖД ВРАГ земя, винаги и навсякъде са се намирали подходящи местни управници. Просто е - издигаш селски философ за президент, адвокати за премиер и президент, Заводски ТРЗ правиш министър, хубаво Но.е правиш външен м-р и т.н. И понеже с тия хубавци начело страната бързо тръгва към дъното, даваш властта на проклетите комунисти, за да операт пешкира. Щото след ликвидаторите на село кво земеделие? И след изчезването на СССР и ГДР каква промишленост? Те имаха над 60% дъл във външната търговия...
А ДНЕС да обвиняваш нашите клети "управляващи", е ДОБРЕ ДОШЛО за истинските, ЗА ЧУЖДИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ. Не помните ли как един достоен пожарен офицер стигна до премиер? Щото "автентичното дясно" се беше оцапало до кръста, и днес е в анабиоза, та трябваше един як пожарникар набързо до бъде приет в ЕНП, подкрепен от "Европа и САЩ, и така крепен до днес, благодарение на "най-добрите съветници на сета" (цитатът е от Първанов, когато беше президент и имаше сигнали от службите). Помните ли американския филм, как техни експерти по изборни технологии печелят изборите за пияницата Елцин? Чудя се защо са го направили тоя филм и кво печелят, но го гледахме филма. Иначе нямаше да знаем защо Първанов говори за "изборни технологии". Та те така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1832365
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565